Can't add new Element in TagDiv Composer

Posted in: ionMag
Post count: 10

Dear,
I edit my homepage using TagDiv composer, when adding new element, it keeps loading and seems never stop.
Please help me.

Screen shot: https://www.dropbox.com/s/dbe1e0aawvlt2v5/Can%20not%20add%20new%20Element.png?dl=0

Regards,
http://goodthing.vn

Post count: 10

Fixed now, thanks!
Regards,
http://goodthing.vn

Bogdan B.
Post count: 204

Hello,

Glad it’s working.
Feel free to ask us if you encounter any other issues or have further questions regarding our product.

Thank you!

Post count: 3

Hello,

I’ve been encountering the same issue after I’ve updated WordPress and the theme to latest version.

Screen shot
https://drive.google.com/file/d/12XrzfL8TUBJ_OkP3BAwdphv1-541wGGq/view?usp=sharing

Please due help.

Thank you.

Regards
mindstoday.net

Simion C.
Post count: 290

Hi,

@vicknesh90 Please check the theme system status and make modifications to the parameters mentioned in this guide if necessary
https://www.wpion.com/members/system-status/
You can ask your hosting provider to make them for you, they might have a recommended method in this matter. Then check if the composer works properly. Insufficient resources can cause issues like this.

Thanks

Post count: 3

Hi

The parameters has been modified as suggested and I’m still encountering the same issue.

Please do help.

Thank you.

Regards
mindstoday.net

Simion C.
Post count: 290

Hi,

Please send us an email at [email protected] and provide admin login information, we will take a look at the issue. Also paste a link to this topic in the email.

Thanks

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
You must be logged in to reply to this topic.